Kontakt os

Se foreningens ansatte

Søren Jacobsen

FormandH4 Regina, Helsingør

Søren Jacobsen er formand og Søren medstifter af foreningen i 2014. Søren bor i Hornbæk og har været erhvervsfisker i 25 år. Han ejer erhvervsfiskerfartøjet H4 Regina og fisker i Øresund fra Helsingør Havn.

David Lange

Direktør

David Lange har været tilknyttet foreningen siden begyndelsen. Han blev en del af foreningens bestyrelse i 2018 og siden ansat som direktør i 2022. David har desuden været i fiskeribranchen i 10 år, som medstifter af Kystfisker Kompagniet, en forarbejdnings- og fiskegrossistvirksomhed i Korsør.

Marc Eskelund

Politisk rådgiver

Marc Eskelund er politisk rådgiver og har været en del af foreningen siden 2020. Marc er uddannet økonom og fiskeriingeniør og har erfaring fra ministerier og organisationer med fokus på og omkring dansk erhvervsfiskerier.

Hanne Lyng Winter

Biolog og rådgiver

Hanne Lyng Vinter er biolog og tilknyttet foreningen som konsulent og var med til at starte foreningen i 2014. Hanne har før været aktiv som fiskeripolitisk rådgiver i de grønne organisationer.

Tine Due Hansen

Ansvarlig for kommunikation og NaturSkånsom-mærket

Tine Due Hansen er cand.scient.pol. og foreningens kommunikationsansvarlige. Tine har erfaring med kommunikation fra bl.a. Miljøstyrelsen og fra miljømærker som fx MSC-mærket og det nordiske Svanemærke.

Henriette Birch Hansen

Sekretariatsleder