NaturSkånsom kurserne fyldes hurtigt op

By 19. februar 2020Info

Kurserne som fiskerne skal tage, for at kunne levere fisk til det kommende statslige mærke NaturSkånsom, er meget populære.

Kurserne i både Thorupstrand og Korsør er allerede fyldt op. Og Fiskeriskolen har øget antallet af tilladte deltagere fra 15 til 20 fiskere. Det er nu kun på kurset i Thyborøn, der er ledige pladser. Meld dig til kurset i Thyborøn her.

Det betyder, at der på nuværende tidspunkt vil stå 40 kystfiskere parat til at lægge “NaturSkånsom” mærket i fiskekasserne, når mærket skydes i gang.

Og flere kystfiskere vil gerne vil på kursus. Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri PO får allerede henvendelser fra kystfiskere i indre farvande, der ikke nåede at komme på de første kurser.

Hvis der kan samles minimum 15 kystfiskere yderligere, vil Fiskeriskolen oprette et nyt kursus på Sjælland eller Fyn. Så hvis du er kystfisker, og ikke nåede at få dig tilmeldt de allerede planlagte kurser så kontakt FSK. Så ser vi om vi kan samle 15 kystfiskere og få oprettet et kursus mere.

For yderligere information kan du kontakte Søren Dolriis på e-mail: dolriis@skaansomtkystfiskeri.dk eller på telefon 2624 8888